Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq

Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Berita, Artikel Kabar, Artikel Malaysia, Artikel Melayu, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq
link : Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq

Baca juga


Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq


Setiausaha sulit kepada Timbalan Menteri Industri Utama Shamsul Iskandar Akin hari ini membuat pengakuan gempar menamakan dirinya sebagai orang yang dilihat bersama seorang lelaki mirip seorang menteri kanan dalam beberapa klip video seks yang tersebar luas sejak semalam.

Muhammad Haziq Aziz memuat naik video berdurasi 30 saat itu pada kira-kira 3.00 pagi tadi, dan turut menamakan menteri berkenaan, yang juga seorang pemimpin kanan PKR.

Haziq merupakan setiausaha sulit kanan kepada Shamsul. Menurutnya, kelakuan seks itu dirakam tanpa pengetahuannya pada 11 Mei di Hotel Four Points di Sandakan, ketika pilihan raya kecil baru-baru ini.

Haziq turut menyeru Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk menyiasat menteri berkenaan.

“Dia bukanlah individu yang layak menjadi seorang pemimpin,” katanya.

FMT sedang menunggu respon daripada pejabat menteri yang dinamakan Haziq.

Pengakuan video itu bakal menyaksikan skandal terbesar melibatkan kerajaan Pakatan Harapan sejak kemenangan pilihan raya umum tahun lalu.

Semalam, Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad berkata beliau belum melihat klip video berkenaan.

“Saya tak tahu apa pun, saya baru dengar, saya kena baca dulu. Kalau awak (wartawan) boleh bagi ‘briefing’, boleh juga,” katanya pada sidang media di Putrajaya semalam selepas mempengerusi mesyuarat Majlis Tindakan Ekonomi yang turut dihadiri Menteri Hal Ehwal Ekonomi Mohamed Azmin Ali, Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Salahuddin Ayub dan Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna Saifuddin Nasution.


Sobat baru saja selesai membaca :

Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Sayalah Lelaki Dalam Aksi Seks Sejenis Dengan Menteri - Haziq link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/06/sayalah-lelaki-dalam-aksi-seks-sejenis.html

Subscribe to receive free email updates: