Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah?

Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah? - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah?, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah?
link : Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah?

Baca juga


Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah?

Oh My Media
HALAMAN HIBURAN
Sedang syok menyanyi, As’ad Motwah dipeluk peminat wanita dari tepi pentas (https://ift.tt/1kwsCwF)
Penyanyi BBNU, As’ad Motwah sememangnya terkenal dalam kalangan peminat wanita remaja dek kerana ketampanannya dan kehebatannya menyanyi.
Namun sebentar tadi, penyanyi berusia 18 tahun itu telah memuat naik sebuah rakaman video amatur dirinya dipeluk oleh seorang peminat wanita.
Video tersebut menyaksikan Asad Motwah sedang menyampaikan lagu di sebuah mini tour konsert di perkarangan The Curve, Damansara Utama secara tiba-tiba telah didatangi seorang gadis yang bertindak memeluk Asad dari arah tepi.
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Kalau mereka itu beragama Islam, wajarkah mereka berkelakuan begitu di pentas? Apa lagi di negara umat Islam yang Islam menjadi Agama bagi Persekutuan (Rujuk Perkara 3 Perlembagaan Persekutuan)..

Lihat lagi..
E-Buku IH-87: Cara Fikir Salah Artis
E-Buku IH-87: Cara Fikir Salah Artis
E Buku IH-120: Cara Fikir Salah Artis (2)

E Buku IH-120: Cara Fikir Salah Artis (2)
Sobat baru saja selesai membaca :

Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah?

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah? dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Artis Sedang Menyanyi, Diipeluk Peminat Wanita. Wajarkah? link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/03/artis-sedang-menyanyi-diipeluk-peminat.html

Subscribe to receive free email updates: