Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol..

Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol..
link : Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol..

Baca juga


Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol..


Kes Sarawak Report Settle Luar Mahkamah: Malu Apa Bossku? -Minda Rakyat.

Dua round, SR kecundang dalam kes saman di London, masih ada yang kurang malu claim PAS lost the fight?
SR lost Interlocutory tanpa sebarang basis yang diterima mahkamah 5-0, which means asas tuduhannya tidak berasas. Masih ada yang kurang malu claim PAS lost the fight?

Rafizi, King segala bukti yang konon sembang ada bukti bertahun2 pemimpin PAS terima duit 1mdb, akhirnya dedah Nasharudin Mat Isa pemimpin PAS tu. What? Wak Nasha pemimpin PAS? Masih ada yang kurang malu claim PAS lost the fight?

Husam, yang konon pernah lihat dengan kedua bijik matanya bukti PAS terima duit UMNO, tak nampak kelibatnya dalam pembuktian di London. Jangan kata dia, Jin dia pun kita tak nampak. Masih ada yang kurang malu claim PAS lost the fight?

Almost 3 juta dah dibelanjakan sehingga ke tahap ini, 6 juta kos menanti, dan berjuta lagi bakal bertambah kalau mereka (SR) drag the case, dengan gantirugi yang sangat rendah buat masa ini, bakal menarik PAS kepada bebanan kewangan yang lebih tinggi. Malah kalau berlarutan hingga PRU15, adakah kita dapat menyediakan kewangan kelak? Any other option thats better dari settle luar mahkamah?

Masih buta atau tidur untuk lihat walaupun 2 negeri diperintah oleh PAS, satu sen kos saman ini tidak dijarah dari kantung negeri. Semuanya dari usaha ahli sendiri? Kenapa pening sembang orang sana? Ada mereka derma untuk cari kebenaran?


CUBA BERTANYA KEPADA MEREKA DI SANA. Kalau disini anda tuduh terima 90 juta TANPA SEBARANG BUKTI sehingga kini, bagaimana dengan dana yang diperolehi PH dari International Republican Institute dalam PRU14? 

Tidak perlu bersusah pembuktian kerana Presiden IRI Daniel Twining sendiri mengaku bekerjasama dengan PH selama 15 tahun dengan dana dari National Endowment for Democracy (NED) yang berkait dengan Agensi Perisikan Pusat (CIA). Ni tak payah siasat, dia mengaku sendiri. Masih ada yang kurang malu claim PAS terima dedak?

Tanya DAP mengapa mereka tak berani saman Razali Abdul Rahman, bekas orang kanan Lim Guan Eng bila dituduh mendapat dana dari CIA dan Israel? Bertahun dah kita menunggu. Masih ada yang kurang malu claim PAS terima dedak?

Kepada penyokong PAS
#maluapabossku
Kepada yang disana
#buktimanabossku
#malusikitlabossku
MR :  Mereka menggunaka segenap media untuk serang PAS demi untuk merosakkan imej PAS, malangnya ada yang buta, bisu dan tuli menjadi lidah 'syaitan' dalam isu ini. 


MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com


Komen Weblog Ibnu Hasyim:  Kes Sarawak Report Settle Luar Mahkamah, Ini jawapan kepada mereka yang masih bahlol...


Sobat baru saja selesai membaca :

Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Sarawak Report, Ini Jawapan Kepada Mereka Yang Masih Bahlol.. link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/02/sarawak-report-ini-jawapan-kepada.html

Subscribe to receive free email updates: