Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka..

Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka..
link : Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka..

Baca juga


Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka..


Hasil carian imej untuk Ops Maksiat

Gambar hiasan....

BATU PAHAT: Jabatan Agama Islam Negeri Johor (JAIJ) Batu Pahat mencekup lima pasangan kekasih dalam Operasi Cegah Maksiat sempena cuti Tahun Baharu Cina di sini, awal pagi ini.

Kadi Daerah Batu Pahat, Muhammad Husni Tamrin Md Sharif berkata operasi yang turut disertai agensi-agensi penguatkuasaan lain dijalankan di beberapa buah hotel yang menjadi tempat pertemuan rahsia pasangan-pasangan berkenaan.


"Seorang daripada mereka (pasangan) merupakan lelaki dan wanita tempatan berusia 30an yang mengaku telah bertemu beberapa kali di hotel yang hanya berjarak kira-kira 500 meter dari rumah mereka.

Lelaki berkenaan belum berkahwin manakala pasangannya telah mendirikan rumah tangga beberapa tahun lalu dan mereka berbuat demikian bagi mengelak diketahui keluarga masing-masing," katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Katanya, semua pasangan yang ditangkap akan disiasat mengikut Seksyen 27 (1) Enakmen Kesalahan Syariah Johor 1997 yang memperuntukkan hukuman denda RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali jika sabit dengan kesalahan.
-- BERNAMA


Komen Weblog Ibnu Hasyim: Syabas JAIJ! Cekup, jangan tak cekup, walau 'puak liberal' tak suka. Puak liberal itu ialah puak yang ingin bebas sesat, menyasar dari agama. Suatu bentuk puak murtad baru?


Sobat baru saja selesai membaca :

Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Maksiat, Dicekup Termasuk Isteri Orang, Walau Puak Liberal Tak Suka.. link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/02/maksiat-dicekup-termasuk-isteri-orang.html

Subscribe to receive free email updates: