Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS.

Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS.
link : Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS.

Baca juga


Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS.


KL: PAS menyifatkan tuduhan Presiden PKR, Dato’ Seri Anwar Ibrahim bahawa ‘PAS sokong rasuah atas nama Islam’ adalah suatu yang dahsyat.
“Dato’ Seri Anwar tuduh ‘PAS sokong rasuah atas nama Islam’; dahsyat tuduhan ini,” ujar Naib Presiden PAS, Ustaz Idris Ahmad.
idris
Beliau mempersoalkan mengapa Anwar marah sangat kepada PAS.
“Marah, kerana PAS sokong Tun M jadi PM ke,” katanya kepada Harakahdaily.
Justeru, beliau meminta Ahli Parlimen Port Dickson itu bertenang.
“Kalau ada rezeki adalah, kalau tidak ada rezeki hendak buat macam mana. Sabarlah. Enam tahun dalam penjara boleh sabar,” katanya lagi.
Beliau juga mengingatkan Anwar agar jangan pula menyemburkan haba kemarahan kepada PAS berhubung situasi tersebut.
“Tidak mengapa Dato’ Seri, kami tidak marah. Kami faham jiwa Dato’ Seri sedang bergelora. Sabar menanti, ya,” ujarnya. – HARAKAHDAILY 24/2/2019


Sobat baru saja selesai membaca :

Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS.

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Sabarlah.. Dahsyat Tuduhan Anwar Kepada PAS. link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/02/sabarlah-dahsyat-tuduhan-anwar-kepada.html

Subscribe to receive free email updates: