Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS.

Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS.
link : Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS.

Baca juga


Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS.

Sarawak Report dedah bukti baru Umno biaya kempen pilihan raya PAS 
FMT Reporters
PETALING JAYA: Sarawak Report hari ini menyiarkan apa yang didakwa bukti baru yang menunjukkan PAS menerima dana daripada Umno, 3 minggu sebelum Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang memberi keterangan di mahkamah London bahawa partinya tidak bekerjasama dengan Umno.

Laman web pemberi maklumat itu menunjukkan paparan skrin pemindahan wang sebanyak RM2.5 juta daripada bekas pembantu menteri ke akaun PAS menerusi Bank Islam pada 21 Mac tahun lalu.

Dakwaan ini bercanggah dengan kenyataan Hadi, yang memberi keterangan di Mahkamah Tinggi Kehakiman di London pada 12 April bahawa partinya tidak bergabung dengan Umno, dari segi politik atau lain-lain.

Hadi memfailkan saman fitnah terhadap Sarawak Report berhubung laporan yang diterbitkan pada Ogos 2017 yang menyatakan pemimpin kanan PAS menerima RM90 juta daripada bekas presiden Umno, Datuk Seri Najib Razak.

Kedua pihak bersetuju menyelesaikan kes tersebut di luar mahkamah awal bulan ini. Sarawak Report berkata Hadi mengesahkan PAS menerima RM2.5 juta itu sebelum kenyataan mahkamahnya tetapi menafikan wang itu daripada Umno.

Laman web itu juga mendakwa RM1 juta lagi diberi oleh Umno kepada PAS dalam masa yang sama. FMT sedang berusaha mendapatkan respon daripada menteri berkaitan mengenai laporan ini.


Sobat baru saja selesai membaca :

Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS.

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Korek Lagi..Konon Bukti Baru, Umno Biaya P'raya PAS. link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/02/korek-lagikonon-bukti-baru-umno-biaya.html

Subscribe to receive free email updates: