"Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin

"Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: "Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : "Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin
link : "Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin

Baca juga


"Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin


Amiruddin menerima sumbangan Bantuan Awal Persekolahan daripada Ahmad Shah.


KUALA TERENGGANU: “Walaupun nama anak kami tercicir daripada senarai penerima bantuan sebelum ini, tetapi akhirnya kami tetap mendapat ‘nikmat’ sama seperti yang lain.

"Terima kasih YB (Yang Berhormat)!” ujar Azlan Ali, bapa kepada adik Muhammad Amiruddin, 13, salah seorang penerima Bantuan Awal Persekolahan Tambahan, hari ini.

Amiruddin merupakan pelajar baru tingkatan satu dan akan mendaftar di Sekolah Menengah Agama Sultan Zainal Abidin Ladang bagi sesi persekolahan 2019.

Pada awalnya, sumbangan Bantuan Persekolahan oleh Tabung Darul Iman (TDI) peringkat Dewan Undangan Negeri (DUN) Bandar berlangsung dua minggu yang lalu.

Namun, hari ini sesi bantuan sekali lagi diadakan untuk mereka yang layak menerima bantuan tetapi dikesan tercicir dari menerima baucer I-Dana.

Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bandar, Ahmad Shah Muhamed berkata, seramai 40 orang menerima bantuan awal persekolahan pada sesi pertama.

“Apabila menyedari ada pelajar yang tercicir, kami mengambil inisiatif mencari dana lain bagi menghulurkan bantuan kepada mereka yang memang layak menerima.

“Semoga dengan sumbangan ini dapat memberi sedikit keselesaan dan kesenangan kepada mereka yang menerima," katanya ketika menyampaikan sumbangan tersebut di Balairaya Kampung Hiliran, semalam.

Dalam program yang dianjurkan oleh Institut Modal Insan Terengganu Sejahtera (i-MiTS) dengan kerjasama Majlis Tindakan Dun itu, Ahmad Shah turut menyerahkan cek bantuan kepada lima pesakit kronik dalam Dun Bandar. (Teganukita)Sobat baru saja selesai membaca :

"Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang "Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: "Terima Kasih, Akhirnya Saya Dapat Baju Sekolah" - Amiruddin link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2018/12/terima-kasih-akhirnya-saya-dapat-baju.html

Subscribe to receive free email updates: