Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa?

Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa? - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa?, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa?
link : Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa?

Baca juga


Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa?


PARTI Islam Se-Malaysia (PAS) mahu individu berbangsa Cina, pemilik akaun Facebook Foo Sing Wai yang telah menghina Nabi Muhammad SAW dan isteri baginda dikenakan hukuman berat. 
Tindakannya sangat kurang ajar, biadap dan tidak menghormati sensitiviti majoriti umat Islam di Malaysia. 

PAS kesal sudah banyak laporan polis dibuat terhadap mereka yang sengaja memuat naik tulisan memburukkan agama, umat Islam dan orang Melayu di Malaysia, tetapi tiada tindakan tegas diambil terhadap mereka. 

Jangan berselindung di sebalik hak kebebasan semata-mata untuk menghina Islam. 

Tindakan biadap seperti ini semakin menjadi-jadi sejak kemenangan PH dalam PRU lalu. Apa yang pelik, mereka seolah-olah semakin berani dan tidak takut dengan tindakan undang-undang. 

PAS memberi amaran kepada mereka untuk tidak sesekali cuba untuk meranapkan keharmonian masyarakat di Malaysia. 

PAS turut mempersoalkan apakah perkembangan laporan polis yang telah dibuat oleh ramai pihak terhadap kebiadapan mereka. 

Adakah pihak polis masih melakukan siasatan atau mengabaikan laporan-laporan tersebut? 

Demikian juga Menteri Agama, di mana beliau? Beliau kelihatan agresif dalam isu LGBT, isu kumpulan LTTE dan lain. Kenapa isu penghinaan terhadap Nabi SAW tiada tindakan segera? 

Islam Memimpin 
NASRUDIN HASSAN
Ketua Penerangan PAS Pusat 

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Di bawah PH, segala maksiat bebas berkembang. Solusinya, tolak, jangan undi PH. Na'azubillahi Minzalik..


Sobat baru saja selesai membaca :

Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa?

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa? dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Kurang Ajar, Biadap, Tak Hormat Islam M.sia. PH Buat Apa? link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/02/kurang-ajar-biadap-tak-hormat-islam.html

Subscribe to receive free email updates: