RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan.

RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan.
link : RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan.

Baca juga


RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan.KOTA BHARU, 3 Jamadilakhir 1440H, Jumaat – Anggota Jawatankuasa PAS Pusat, Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz hadir di Ibu Pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Kelantan hari ini, bagi memberi keterangan berhubung siasatan menerima dana sebanyak RM90 juta daripada syarikat 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

Nik Mohamad Abduh, yang juga anggota Parlimen Bachok, tiba di Ibu Pejabat SPRM Kelantan di Jalan Lundang di sini, kira-kira pukul 10.20 pagi, seorang diri tanpa ditemani peguam.

Beliau kemudiannya diiringi dua pegawai SPRM ketika masuk ke dalam bangunan SPRM Kelantan untuk proses mengambil keterangan.

Portal berita semalam melaporkan tiga ahli politik dijangka hadir ke pejabat SPRM untuk memberi keterangan bagi membantu siasatan berhubung dakwaan menerima RM90 juta disyaki daripada 1MDB yang dikatakan dimasukkan ke akaun beberapa pemimpin PAS.

Difahamkan, ketiga-tiga ahli politik itu dari pelbagai parti politik termasuk PAS dan Parti Amanah Negara (PAN). Dua daripada mereka akan memberi keterangan di Ibu pejabat SPRM Putrajaya manakala seorang lagi di Pejabat SPRM Kelantan.

Kesemua ahli politik tersebut dipercayai pernah berkhidmat di sebuah negeri di pantai timur. -Bernama


Sobat baru saja selesai membaca :

RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan.

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: RM90J: Nik Abduh Hadir ke SPRM Beri Keterangan. link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/02/rm90j-nik-abduh-hadir-ke-sprm-beri.html

Subscribe to receive free email updates: