Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS

Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS
link : Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS

Baca juga


Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PASKL: “Siapa yang lalu tol jam 11 malam hingga 5 pagi? Pejabat mana yang kerja tengah malam buta ni,” tanya Naib Presiden PAS, Ustaz Idris Ahmad.
Beliau juga mempersoalkan apakah cadangan bebas tol pada waktu itu boleh mengurangkan beban rakyat.
“Kalau pun hendak tunai janji manifesto, jangan buat lawak macam ini. Atau hanya sempena PRK Semenyih?” ujarnya kepada Harakahdaily.
Justeru, katanya kerajaan PH mesti menyatakan sama ada boleh melaksanakan janji sebagaimana manifesto PRU14 untuk menghapuskan tol atau sebaliknya.
“Kalau boleh katakan boleh, tak boleh katakan tak boleh. Tak apa rakyat dah faham sangat,” ujarnya lagi.
Pejabat Perdana Menteri kelmarin mengumumkan cada¬ngan memansuhkan kutipan tol kepada caj kesesakan pada waktu puncak serta mengenakan diskaun 30 peratus pada waktu biasa dan bebas tol dari pukul 11 malam sehingga 5 pagi di empat lebuh raya di Lembah Klang. – HARAKAHDAILY 25/2/2019


Sobat baru saja selesai membaca :

Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Bebas Tol: Jangan Buat Lawak. -N/Presiden PAS link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/02/bebas-tol-jangan-buat-lawak-npresiden.html

Subscribe to receive free email updates: