Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah!

Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah! - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah!, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah!
link : Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah!

Baca juga


Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah!

Selawat bergema di Dataran Merdeka
Program selawat ke atas nabi junjungan sempena ambang tahun baharu 2019 menarik tumpuan warga kota di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur, malam ini.- UTUSAN ONLINE

KUALA LUMPUR 31 Dis. - Pekarangan Dataran Merdeka di sini bergema dengan alunan selawat ke atas nabi junjungan, Muhammad SAW bersempena sambutan ambang tahun baharu 2019.

Video oleh FARID JANUDIN

Program yang bermula pada pukul 10 malam itu merupakan anjuran gabungan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Islam dan rakan-rakan NGO.
Hujan renyai-renyai bagaimanapun tidak mematahkan semangat lebih 1,000 warga kota yang turut sama berhimpun dan berselawat.
Acara berkenaan juga diselang-selikan dengan ucapan ringkas dan tazkirah daripada beberapa pemimpin NGO Islam.
Dijangkakan, tepat pukul 12 tengah malam nanti, program selawat tersebut dihentikan diikuti nyanyian lagu Negaraku beramai-ramai. - UTUSAN ONLINE


Sobat baru saja selesai membaca :

Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah!

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah! dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Sambut Tahun Baru, Selawat Bergema Di Dataran Merdeka. (Video). Al-hamdulillah! link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/01/sambut-tahun-baru-selawat-bergema-di.html

Subscribe to receive free email updates: