Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'..

Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'..
link : Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'..

Baca juga


Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'..


Amber Michelle Parker - Texas teacher is accused of trying to sell underage virgin relative for sex in Morocco, posing girl in lingerie for buyers

MEXIA: Seorang guru wanita berusia 37 tahun ditahan apabila didakwa cuba menjual seorang gadis sebagai hamba seks kepada lelaki di Maghribi.

Suspek, Amber Michelle Parker ditahan di penjara Freestone County pada hari Khamis. 
Menurut Akhbar tempatan di Mexia, Amber dipercayai mengembara bersendirian ke Maghribi pada pertengahan Disember lalu untuk memeterai satu perjanjian sebelum pulang ke Mexia, Texas pada 1 Januari.

Amber dikatakan berkomunikasi dengan ramai lelaki di Maghribi melalui perjanjian atas talian untuk menjual gadis tersebut. 
Bagi menarik minat lelaki di sana Amber memaklumkan gadis itu masih lagi dara di samping memasukkan gambar pakaian dalam dan gambar bahagian sulit gadis tersebut.

Pihak polis tidak mendedahkan harga yang ditawarkan dan juga sebarang maklumat gadis yang ingin dijual bagi memastikan dia tidak dikenali secara terbuka. 
Amber merupakan seorang guru bacaan di Mexia Independent School District.
Hasil carian imej untuk jual gadis
Di Hongkong geger dengan transaksi jual beli keperawanan. Kerana terbelit ekonomi yang sulit, seorang gadis remaja nekad membuka lelong keperawanannya ...

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Mengapa jadi begitu? Dia seorang guru pendidik, wanita jual wanita pula, tetapi juga berfikiran 'asal dapat duit sudah tidak peduli halal-haram lagi'. Halal haram dari sudut agama dan perundangan negara.

Di Malaysia pun ada ramai begitu, atas alasan berniaga, tidak peduli 'hala-haram' lagi, tak kira berniaga arak dan judi. Kerajaan pun main judi, buka kilang arak. Makan rasuah berselindung di balik kroni untuk parti atau keluarga. Tender-tender, hanya kroni dan keluarga yang kebas dulu. Makna rasuah pun disalah takrifkan.

Duit haram yang mereka makan, perangai mereka lebih teruk dari guru wanita yang menjual gadis di atas.

Mengenai najis rasuah, sila lihat ini..


Sobat baru saja selesai membaca :

Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Guru Sanggup Jual Gadis, Kerana Tak Peduli 'Hala-Haram'.. link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2019/01/guru-sanggup-jual-gadis-kerana-tak.html

Subscribe to receive free email updates: