PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis

PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis
link : PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis

Baca juga


PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis




SAYA mengikuti pesanan ringkas yang disampaikan oleh YAB Perdana Menteri kepada peserta Himpunan Aman Membantah Ratifikasi ICERD pada hari Sabtu, 8 Disember 2018, di Kuala Lumpur.
PAS menyambut baik kerjasama yang diberikan oleh pihak kerajaan, khususnya daripada pihak PDRM dan DBKL. PAS memberikan komitmen untuk mematuhi setiap arahan penganjur dan pihak keselamatan dari semasa ke semasa, bagi memastikan kejayaan perhimpunan ini.
PAS juga menyeru semua rakyat untuk turut serta dalam menzahirkan pendirian terhadap ICERD dan seumpamanya, demi memelihara kerukunan dan keharmonian hidup yang termaktub di dalam Perlembagaan Malaysia.
"Islam Memimpin"
ABDUL HADI AWANG
Presiden PAS
Bertarikh: 29 Rabiul Awwal 1440 / 7 Disember 2018 – HARAKAHDAILY 7/12/2018



Sobat baru saja selesai membaca :

PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: PAS Sambut Baik Nasihat PM Untuk Himpunan 8 Dis link yang gunakan: https://cepotpost.blogspot.com/2018/12/pas-sambut-baik-nasihat-pm-untuk.html

Subscribe to receive free email updates: