Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit

Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Berita, Artikel Kabar, Artikel Malaysia, Artikel Melayu, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit
link : Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit

Baca juga


Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit


Pemergian bekas pemain dram kumpulan Search Yazit Ahmad hari ini bukan saja mengundang kesedihan anggota keluarga, sahabat handai dan peminat muzik tanah air, tapi juga dikongsi Presiden PKR, Anwar Ibrahim.

Anwar berkongsi berita hiba itu melalui akaun Facebook rasmi miliknya hari ini.

"Terima berita sedih bekas pemain dram kumpulan Search Yazit Ahmad meninggal dunia di Hospital Kuala Lumpur," katanya.

Anwar turut menceritakan kenangan menziarahi allahyarham di kediamannya di Wangsa Maju, Kuala Lumpur pada Ramadhan lalu.


"Saya mengutuskan salam takziah kepada keluarga allahyarham. Semoga mereka diberi ketabahan dan kekuatan menempuh dugaan ini.

"Saya mendoakan roh allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan beramal soleh," katanya.

Yazit pada waktu itu menyifatkan kedatangan Anwar ibarat suatu rahmat bahkan berasa terharu dengan kehadirannya di bulan mulia.

Yazit berkata demikian kerana hormatnya terhadap Anwar begitu tinggi dan disifatkan seperti seperti seorang pendekar politik.

"Apabila beliau menyatakan hasrat mahu berjumpa, pada ketika itu saya rasakan seolah-olah Allah kurniakan rahmat kepada saya.

“Bagi saya, ia perkara di luar kebiasaan kerana beliau sebelum ini merupakan bekas timbalan perdana menteri," katanya.

Sila sambung bacaan anda di SINISobat baru saja selesai membaca :

Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Anwar Sedih Teringat Kenangan Bersama Yazit link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/09/anwar-sedih-teringat-kenangan-bersama.html

Subscribe to receive free email updates: