Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat?

Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat? - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat?, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat?
link : Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat?

Baca juga


Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat?


HALAMAN HIBURAN

Penari separuh bogel buat majlis anak Normah Damanhuri panas

KUALA LUMPUR 7 April- Majlis persandingan pelakon Ahya Ulumuddin dan pasangannya menjadi ‘panas’ apabila tular video yang memaparkan persembahan separuh bogel meraikan mereka sejak semalam.


Visual yang memperlihatkan persembahan seorang penari hanya mengenakan bikini ketika pasangan tersebut sedang menikmati makanan beradab dalam sebuah majlis yang diadakan di ibu negara.
Menutup bahagian atas tetapi mendedahkan sebahagian punggung, penari tersebut tidak langsung malu dengan kehadiran tetamu yang mahu meraikan majlis pernikahan yang sepatutnya membawa berkat itu.
Video pendek tersebut pada asalnya dimuat naik oleh kakak kepada Ahya, Liana Rosli di dalam Insta Story miliknya sebelum tular kepada umum.
Rata-rata warganet mengecam majlis persandingan anak bongsu pelakon veteran Normah Damanhuri yang disifatkan tidak sopan dan mencemarkan nama baik mereka sendiri.
Tidak cukup dengan itu ada yang kurang senang dengan persembahan tersebut memandangkan ia turut disaksikan oleh kanak-kanak dan warga emas.
Terdahulu Ahya, 32, bernikah dengan Shahirah Sanusi, 27, di Bukit Kiara, Kuala Lumpur pada 29 Mac yang lalu.
Dia menyerahkan seutas rantai emas dan sebentuk cincin sebagai mas kahwin dan hantaran sebanyak RM30,000. - UTUSAN ONLINE

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Masih ada yang berfikiran begini dalam pemikiran artis di kalangan yang disebut 'umat
Islam Malaysia'? Pihak berwajib seperti Kerajaan PH perlu menangani sebaik-baiknya segera! Perlukah ikut peraturan hiburan seperti di negeri-negeri di bawah pimpinan PAS?

Selamatkan rakyat di dunia dan di akhirat!!
Lihat lagi..
E-Buku IH-87: Cara Fikir Salah Artis
E-Buku IH-87: Cara Fikir Salah Artis
E Buku IH-120: Cara Fikir Salah Artis (2)

E Buku IH-120: Cara Fikir Salah Artis (2)
Sobat baru saja selesai membaca :

Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat?

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat? dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Penari 1/2 Bogel Di Majlis Perkahwinan. Apa PH Patut Buat? link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/04/penari-12-bogel-di-majlis-perkahwinan.html

Subscribe to receive free email updates: