Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS

Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS
link : Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS

Baca juga


Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS


Lim Guan Eng spesies pelik

PASAL apa Lim Guan Eng (LGE), panas baran apabila melihat orang Islam bersatu sehingga membuat tuduhan kerjasama PAS-Umno, untuk isytihar perang kepada bukan Melayu di negara ini.
Inilah antara pemikiran jahat yang ditanam kepada masyarakat bukan Melayu. Kebetulan kali ini tercatat di dalam media, beliau tidak boleh hendak bohong dan menafikan.
Agama mana yang suka orang berpecah? Bangsa mana yang suka hidup berpecah?
LGE ini spesies yang pelik. Semakin hari semakin terserlah warna isi hati beliau dan rakan-rakan yang sewaktu dengannya. Kita harap tidak ada orang Cina lain yang pemikiran seperti ini. Saya yakin ramai orang Cina di Malaysia yang ada tamadun dan faham sejarah pembinaan negara.
Jahanam negara kalau manusia seperti ini memimpin negara. Keharmonian yang dibina selama ini akan bergelora dan bergoncang.
USTAZ IDRIS AHMAD
Naib Presiden PAS
8 Mac 2019 – HARAKAHDAILY 8/3/2019Sobat baru saja selesai membaca :

Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Ini Pemikiran Jahat LGE, Spesies Pelik. -N/Presiden PAS link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/03/ini-pemikiran-jahat-lge-spesies-pelik.html

Subscribe to receive free email updates: