K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M..

K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M..
link : K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M..

Baca juga


K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M..

MB Kelantan dan Terengganu temui Perdana Menteri.

KOTA BHARU: Kerajaan Kelantan masih menunggu bayaran royalti seperti dijanjikan kerajaan pusat kata Menteri Besar.


Ustaz Dato’ Ahmad Yakob berkata, jumlah bayaran itu yang akan diberi bergantung kepada kerajaan pusat.
Menurutnya kerajaan negeri hanya menuntut royalti mengikut perjanjian sebelum ini iaitu sebanyak lima peratus daripada jumlah pengeluaran.
“Kita sekadar ingat mengingati tentang bayaran royalti itu,” katanya sebagai merujuk pertemuan dengan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad di Putrajaya semalam.
Hadir sama pada pertemuan itu Menteri Besar Terengganu, Dr Ahmad Samsuri Mokhtar.
Pada Oktober lepas kerajaan negeri menarik balik saman terhadap Petronas dan kerajaan Persekutuan bagi membolehkan royalti dibayar.
Beliau ketika ditemui selepas majlis solat hajat di bangunan baharu Kompleks Kota Darulnaim hari ini. – HARAKAHDAILY 15/1/2019
Komen Weblog Ibnu Hasyim: Kita kenal lama liah Tun M..


Sobat baru saja selesai membaca :

K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: K'tan Masih Tunggu Bayaran Royalti. Kita Kenal Lama Lidah Tun M.. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/01/ktan-masih-tunggu-bayaran-royalti-kita.html

Subscribe to receive free email updates: