Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM.

Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM.
link : Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM.

Baca juga


Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM.


Semuanya ini datang dari DAP - Tun M
Hasil carian imej untuk Mahathir kayuh beca
KUALA TERENGGANU: Kerajaan Pakatan Harapan (PH) yang terhasil daripada gabungan PKR, Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) dan Parti Amanah Negara (PAN) ditentukan oleh DAP.
Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, DAP amat penting dalam kerajaan PH termasuk kedudukannya sebagai Perdana Menteri Malaysia.
Kata beliau, meskipun sebelum ini DAP dianggap musuh politiknya tetapi keadaan itu telah berubah menjadi rakan sekutu kuat dalam Pakatan Harapan.
“Saya tahu ada pendapat mengatakan DAP itu parti musuh, tetapi saya nak bagi tahu bahawa yang tentukan saya akan jadi Pengerusi Pakatan Harapan dan bakal Perdana Menteri jikalau menang dalam Pilihan Raya Umum (PRU) ke-14 lalu, adalah DAP.

“Mereka (DAP) yang tentukan siapa pemimpin, siapa yang akan pegang jawatan tertentu selepas berjaya ambil alih kerajaan. Semuanya ini datang dari DAP. Jadi, kalau orang kata musuh, kenapa pilih saya?

“Mereka juga sedar, kerosakan yang dilakukan pemimpin kerajaan terdahulu perlu disingkirkan dan sebab itulah kita (PH) menang dalam PRU14,” jelasnya.
Beliau berkata demikian ketika berucap merasmikan pejabat PPBM Negeri Terengganu di Ladang Tok Pelam, di sini, semalam. – HARAKAHDAILY 8/1/2019

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Betul kartun ini, entah siapa yang menciptanya, diangkat dari Google, seperti kata PM Malaysia, semuanya  dari DAP.  
"Kerajaan PH yang terhasil daripada gabungan PKR, Parti PPBM dan PAN ditentukan oleh DAP".

Jangan marah pengomen-pengomen songsang dalam blog ini, balaci-balaci DAP atau 'kacang merah L/Guan Eng'... kerana hal ini sesuai dengan kehendak DAP meng'agung'kan kaum Cina di Malaysia ini. Tun M hanya tukang kayuh beca saja?
Maaf Tun, acah acah aje..

Video: Hibur hibur sikit..
Inilah wanita Melayu zaman KomunisSobat baru saja selesai membaca :

Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM.

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Betul Kartun Ini, Semua Dari DAP Seperti Kata PM. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/01/betul-kartun-ini-semua-dari-dap-seperti.html

Subscribe to receive free email updates: