Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif?

Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif? - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif?, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif?
link : Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif?

Baca juga


Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif?

Rakaman Pekerja WAJIB Cium Boss Sebelum Mulakan Kerja. Adakah Akan Lebih Produktif Rakaman Pekerja WAJIB Cium Boss Sebelum Mulakan Kerja. Adakah Akan Lebih Produktif

BEIJING – Sebuah syarikat menjual peralatan membuat minuman di Beijing menetapkan peraturan di mana kakitangan wanita perlu beratur dan mencium ketua mereka setiap pagi sebelum memulakan kerja, lapor Shanghaiist.com.

Peraturan itu dibuat kononnya bagi mengeratkan hubungan di antara pekerja dengan pegawai atasan. 
Setiap pagi, di antara jam 9.00 dan 9.30 pagi, para pekerja wanita akan diarahkan beratur dan mencium pegawai atasan mereka. 
Video serta gambar aktiviti yang tidak bermoral itu kini viral di media sosial China, mencetuskan tanda tanya netizen, bagaimana para pekerja wanita di syarikat itu masih boleh terus bertahan dengan syarat yang jelas mencabuli kehormatan wanita.
“Mengapa para pekerja wanita ini boleh menerima syarat yang tidak masuk akal ini? Teman lelaki atau suami mereka tahu ke tentang perkara ini? Nampak sangat boss mereka ini lelaki gatal yang mengambil kesempatan terhadap pekerja wanita,” kata netizen.

Difahamkan, terdapat dua pekerja wanita yang membantah untuk melakukan perbuatan itu dan mengambil tindakan untuk berhenti kerja dari syarikat berkenaan.
Sementara itu, pegawai terbabit mengakui aktiviti itu membantu merapatkan hubungan pekerja dengan pegawai atasan (seperti ikan dan air), dan beliau menyatakan ada sesetengah pekerja wanita benar-benar merinduinya apabila dia tidak berada di pejabat sehingga ada yang menghubunginya melalui WeChat.

“Saya dapat idea seperti ini apabila membuat lawatan kerja di sebuah syarikat di Amerika Syarikat,” katanya.
Mungkin syarikat Donald Trump agaknya.
Sumber Artikel : The Reporter via KLViral

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Demi kerja akan lebih produktif dan kononnya bagi mengeratkan hubungan di antara pekerja dengan pegawai atasan, maka wajarkah peraturan ciuman boss begini dilaksanakan di Malaysia? 
Kerana kerajaan PH tidak menekankan patuh syariah dan bermaruah dalam kehidupan. Termasuk dalam sukan dan lain-lain.


Sobat baru saja selesai membaca :

Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif?

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif? dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Wajib Cium Boss Dulu Sebelum Mulakan Kerja. Akan Lebih Produktif? link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2018/12/wajib-cium-boss-dulu-sebelum-mulakan.html

Subscribe to receive free email updates: