Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis

Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Berita, Artikel Kabar, Artikel Malaysia, Artikel Melayu, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis
link : Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis

Baca juga


Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis


Presiden PKR, Anwar Ibrahim menasihatkan setiausaha politiknya, Farhash Wafa Salvador Rizal Mubarak supaya berjumpa dengan polis berhubung dakwaan dia terlibat dalam kes rusuhan bersenjata di Kompleks Sukan Arena All Stars di Ampang, Kuala Lumpur malam 31 Ogos lalu.

"Ya, dia sepatutnya (jumpa dengan polis) sekalipun jika dia menarik semula laporan polis yang dibuatnya," katanya kepada pemberita di Petaling Jaya ketika ditanya mengenai perkara itu.

"Dia mesti berjumpa dengan polis dan telah dinasihatkan (berbuat demikian)," katanya.

MalaysiaKini sebelum ini melaporkan.. Polis mengulang gesaan supaya Farhash Wafa Salvador Rizal Mubarak yang juga setiausaha politik kepada Presiden PKR Anwar Ibrahim tampil membantu siasatan kejadian merusuh dengan senjata pada 31 Ogos lalu di Ampang.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Fadzil Ahmat berkata tiga suspek telah menyerah diri di Ibu Pejabat Polis Daerah Ampang pada jam 11.40 pagi tadi, manakala Farhash masih tidak dapat dikesan.

"Sementara itu suspek utama Farhash Wafa Salvador masih gagal dikesan dan diarahkan untuk segera tampil bagi membantu siasatan," katanya dalam suatu kenyataan hari ini.

Menurut Fadzil lagi, ketiga-tiga suspek yang menyerah diri merupakan jurulatih Muay Thai berusia antara 26 dan 35 tahun.

"Ketiga-tiga mereka akan direman untuk siasatan lanjut.

"Salah seorang dari suspek Melayu tersebut mempunyai beberapa rekod dadah dan jenayah serta disenaraikan wanted oleh IPD Cheras berkaitan kes dadah.

"Manakala dua lagi lelaki tiada sebarang rekod jenayah," kata kenyataan itu lagi.

Semalam, pihak polis menggesa supaya Farhash tampil membantu siasatan dan Farhash telah berjanji untuk memebrikan kerjasama tetapi tidak menyatakan waktu untuk bertemu pihak polisSobat baru saja selesai membaca :

Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Anwar Nasihat Farhash Supaya Jumpa Polis link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/09/anwar-nasihat-farhash-supaya-jumpa-polis.html

Subscribe to receive free email updates: