Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah..

Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah..
link : Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah..

Baca juga


Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah..
KL: Ihya’ Ramadan anjuran Lajnah Kebajikan dan Kemasyarakatan PAS (LKKP) Pusat dengan kerjasama LKKP Wilayah Persekutuan dan Selangor pada tahun ini memasuki tahun ke-11 pelaksanaannya.


Menarik pada hari kedua Ramadan ini, Pejabat Agung PAS di Jalan Raja Laut telah dikunjungi tetamu istimewa, seorang wanita mualaf yang turut hadir untuk solat Isyak dan tarawih secara berjemaah.
Sepanjang bulan Ramadan ini, Pejabat PAS dibuka untuk orang ramai untuk sama-sama berbuka dan melaksanakan solat secara berjemaah di sini, di samping pengisian tazkirah yang akan disampaikan oleh wakil daripada PAS kawasan terlibat.
Selain untuk merapatkan ukhuwah sesama ahli PAS, Ihya’ Ramadhan ini juga diadakan untuk berkongsi rezeki di bulan yang mulia terutama kepada gelandangan sekitar Jalan Raja Laut.
Pihak Lajnah mengalu-lukan sebarang bentuk sumbangan bagi menjayakan program ini.
Sumbangan boleh disalurkan terus ke akaun Bank Islam ‘Dana Kami Prihatin’ 1211 3010 02 6150.
Sebarang maklumat dan pertanyaan boleh hubungi Cikgu Yusoop di talian 011-1337 3066. – HARAKAHDAILY 8/5/2019


Sobat baru saja selesai membaca :

Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Ramadhan: Pejabat PAS Pusat, Peluang Buka Puasa, Berjamaah, Tazkirah.. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/05/ramadhan-pejabat-pas-pusat-peluang-buka.html

Subscribe to receive free email updates: