PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti

PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti
link : PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti

Baca juga


PH Lebih Terbuka Bila Serah RoyaltiKOTA BHARU: Sikap kerajaan Pakatan Harapan (PH) terhadap Kelantan dianggap serupa dengan kerajaan Barisan Nasional (BN) kalau diukur aspek keterbukaannya.
Timbalan Menteri Besar, Dato’ Mohd Amar Abdullah berkata, sikap itu boleh berubah sekiranya kerajaan PH menyerahkan royalti petroleum kepada Kelantan.
Katanya, pembayaran royalti dianggap sebagai indikator penting bagi menilai tahap keterbukaan kerajaan Persekutuan.
“Bagi kita kerajaan PH dengan BN sebelum ini sama sahaja terhadap sikap terbuka terhadap Kelantan.
“Sebagai contoh soal royalti, jika tidak diberikan juga kepada Kelantan, PH sama sahaja dengan kerajaan BN dahulu,” ujarnya selepas menyampaikan ucaptama pada majlis solat hajat sempena Hari Sayyidatina Khadijah 2019 di Dewan Teratai hari ini.
Hari Sayyidatina Khadijah 2019 akan diadakan pada 23 hingga 27 Jun hadapan melibatkan delegasi beberapa negara termasuk Turki.
Solat hajat pada program berkenaan diimamkan anggota Jawatankuasa Dewan Ulama PAS Kelantan, Tuan Guru Nik Radzi Nik Mat. -HARAKAHDAILY 16/4/2019


Sobat baru saja selesai membaca :

PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: PH Lebih Terbuka Bila Serah Royalti link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/04/ph-lebih-terbuka-bila-serah-royalti.html

Subscribe to receive free email updates: