MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" ..

MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" .. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" .., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" ..
link : MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" ..

Baca juga


MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" ..KOTA BHARU: Kerajaan Kelantan bersyukur di atas permohonan maaf Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Azhar Harun berkaitan kenyataannya sebelum ini terhadap rakyat di negeri ini.
Menteri Besar, Ustaz Dato' Ahmad Yakob juga berkata beliau menerima kemaafan itu.
"Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih," ujarnya ringkas sebagai mengulas kenyataan Azhar yang mendakwa rakyat Kelantan pulang mengundi untuk kekal kerajaan Kelantan.
Namun menurut Azhar lagi pada masa yang sama mereka pergi ke kelab malam ketika berada di luar negeri itu.
Beliau berkata demikian ketika ditemui selepas merasmikan Majlis Seminar Hala Tuju Industri Mineral Negeri Kelantan di Dewan Teratai, di sini hari ini.
Mengulas perkara yang sama, timbalannya Dato’ Mohd Amar Abdullah pula mengingatkan Azhar berhati hati dengan setiap kenyataannya selepas ini.
Jelasnya, sebagai orang penting di Malaysia kenyataan sedemikian amat tidak wajar dikeluarkan.
"Kita memang tak setuju dengan kenyataannya itu, tetapi bila dia minta maaf, takkan kita nak kata kita tidak terima," ujarnya. – HARAKAHDAILY 7/4/2019


Sobat baru saja selesai membaca :

MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" ..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" .. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: MB Terima Maaf P/SPR: "Alhamdulillah, kita terima dan terima kasih" .. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/04/mb-terima-maaf-pspr-alhamdulillah-kita.html

Subscribe to receive free email updates: