'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah

'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: 'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Berita, Artikel Kabar, Artikel Malaysia, Artikel Melayu, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : 'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah
link : 'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah

Baca juga


'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah


SETIAUSAHA Bahagian Johor Bahru Abu Talib Alias mengesahkan Najib Razak dengan perkataan ‘Malu apa bossku’ ketika diminta membuat pengecaman bekas perdana menteri pada perbicaraan SRC International hari ini.

Pada 45 minit terakhir keterangannya itu, Abu Talib ditanya oleh Timbalan Pendakwa Raya Muhammad Saifuddin Hashim Musaimi untuk mengesahkan bekas perdana menteri, Abdul Talib menunjukkan dengan tangannya.

“Itu dia. Malu apa bossku,” katanya, mengundang ketawa dari dalam Mahkamah termasuk Najib.

Abu Talib menggunakan slanga Sabah yang dipopularkan oleh penyokong Najib di dalam poster dan lagu.

Beliau adalah salah seorang daripada dua pemimpin Umno yang menjadi saksi hari ini kerana menerima lebih daripada RM800,000 menerusi cek datang dari akaun AmBank Najib Razak.

Pemegang amanah Yayasan Penyayang Tun Abdul Razak Abdul Munir Othman yang menerima RM400,000 turut memberi keterangan hari ini.

Abu Talib menerima RM300,000 manakala Asmadi Abdul Talib yang merupakan Ketua Umno Bahagian Padang Serai Kedah memberi keterangan bahawa beliau menerima RM50,000.

Pemilik Syadilah Enterprise Daud Muhamad berkata, beliau menerima RM77,300 untuk kerja-kerja pembaikan dan pembinaan menara air yang dilakukan di rumah Najib di Pekan, Pahang alpor The Malaysian Insight


Sobat baru saja selesai membaca :

'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang 'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: 'Malu Apa Bossku' Bergema Di Mahkamah link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/04/malu-apa-bossku-bergema-di-mahkamah.html

Subscribe to receive free email updates: