Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika..

Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika..
link : Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika..

Baca juga


Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika..

Undi tidak percaya: UMNO hanya akan sokong Dr Mahathir jika ada kebaikan
Mohamad berkata UMNO sedia memberi sokongan kepada Dr Mahathir jika didapati ada kebaikannya. - BERNAMA/Fail

KUALA LUMPUR: UMNO bergantung kepada keadaan jika berlaku undi tidak percaya terhadap Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad di Parlimen oleh parti komponen Pakatan Harapan (PH).

Namun, kata Timbalan Presidennya, Datuk Seri Mohamad Hasan, parti itu sedia memberi sokongan kepada pemimpin itu jika didapati ada kebaikannya.


"Saya tak boleh cakap (mengenai sokongan kepada Dr Mahathir). Ia bergantung kepada keadaan. Kalau demi kebaikan, kenapa tidak?

"Itu yang saya katakan tadi, kaukus pembangkang tidak bermakna kita akan membangkang, namun kita akan sokong polisi dan dasar yang memberi kebaikan. Kalau perlu sokong, kita akan sokong," katanya kepada media selepas Mesyuarat Jawatankuasa Induk Pas dan UMNO di Menara Dato' Onn di PWTC pada Selasa.

Pada Isnin, Naib Presiden Pas, Datuk Amar Nik Abdullah, Pas hanya menyatakan sokongan kepada Dr Mahathir sebagai Perdana Menteri jika ada usul undi percaya di Parlimen dan bukan kepada Bersatu. (AA)


Sobat baru saja selesai membaca :

Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Undi Tidak Percaya: UMNO Akan Sokong Dr Mahathir Jika.. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/03/undi-tidak-percaya-umno-akan-sokong-dr.html

Subscribe to receive free email updates: