Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam..

Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam..
link : Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam..

Baca juga


Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam..GOMBAK: Masyarakat awam dipelawa mengikuti Kursus Persijilan Asas Pengajian Islam (KPAPI) di Kolej Universiti Islam Zulkifli Muhammad (KUIZM), Taman Melewar, di sini.
Kursus yang menawarkan pengajian ilmu-ilmu asas Agama dan Bahasa Arab selama 2 semester itu telah dibuka pengambilannya bagi Sesi April 2019 mulai sekarang.
Kursus ini amat sesuai disertai oleh para pesara, warga pekerja atau mereka yang kekurangan masa, di mana dijalankan pada hujung minggu hari Sabtu bermula jam 8.00 pagi sehingga 12.30 tengahari.
Malah, pengajian ilmu asas Agama dan Bahasa Arab ini juga sesuai untuk para pelajar universiti yang bukan daripada aliran Pengajian Islam bagi menambah pengetahuan.
Orang awam yang berminat boleh memohon secara atas talian atau mendapatkan borang di Pejabat KUIZM dan sebarang pertanyaan boleh menghubungi talian 010-3565616. - HARAKAHDAILY 11/3/2019
IMG 20190311 WA0027


Sobat baru saja selesai membaca :

Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Dibuka Sekarang, Persijilan Asas Pengajian Islam.. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/03/dibuka-sekarang-persijilan-asas.html

Subscribe to receive free email updates: