Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'..

Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'..
link : Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'..

Baca juga


Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'..

Demam K-Pop! NCT Dream sambut kedatangan Presiden Korea Selatan di One-Utama
Kumpulan NCT Dream kini berada di Malaysia. - Gambar Isabelle Leong/ Astro AWANI 

HALAMAN HIBURAN

DEMAM K-Pop hari ini melanda Malaysia! Bagi peminat muzik ini, kedatangan kumpulan NCT Dream memberikan keterujaan kepada mereka.

Selain kumpulan NCT Dream, satu lagi yang perlu diberi tumpuan ialah ketibaan Presiden Korea Selatan, Moon Jae-in yang tiba hari ini untuk lawatan negara di Malaysia sehingga Khamis.

Media tempatan melaporkan, pesawat khas yang membawa Jae-in serta pasangannya Kim Jung-sook mendarat di Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada pukul 12.40 tengah hari.

Lebih mengujakan adalah apabila NCT Dream juga berkesempatan bertemu pemimpin mereka di puat eli belah One-Utama, pada Selasa.

NCT Dream ialah sub-unit bagi kumpulan NCT yang berada di bawah naungan agensi SM Entertainment.

Daripada belasan anak muda yang mengganggotai kumpulan ini, hanya tujuh orang daripada berada di Malaysia. 

Kumpulan ini masyhur dengan lagu-lagu seperti ‘Chewing Gum’, ‘My First and Last’ dan ‘We Go Up’.


Komen Weblog Ibnu Hasyim: Inilah wajah kerajaan Malaysia di bawah PH. Dan menarik lagi, ada pula 'Halal Show'. Adakah bahagian agama JPM sudah luluskan?!
Lhat ini..

Demam K-Pop sekali lagi melanda Malaysia?
Demam K-Pop sekali lagi melanda Malaysia!. Bagi peminat muzik, kedatangan kumpulan NCT Dream memberikan keterujaan kepada mereka.Sobat baru saja selesai membaca :

Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Demam K-Pop Landa M'sia &k'jaan PH. Ada Pula 'Halal Show'.. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/03/demam-k-pop-landa-msia-ph-ada-pula.html

Subscribe to receive free email updates: