Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah?

Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah? - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah?, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah?
link : Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah?

Baca juga


Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah?

Selepas Blackpink, penganjur berhasrat bawa BTS ke Malaysia
MacpiePro masih dalam proses perancangan sebelum sebarang rundingan untuk menjemput kumpulan K-pop ternama dunia, BTS ke Malaysia. - AP

HALAMAN HIBURAN

Selepas Blackpink, penganjur berhasrat bawa BTS ke Malaysia 

SELEPAS kejayaan menganjurkan konsert Jelajah Dunia BLACKPINK 2019 – In Your Area, penganjur konsert MacpiePro berhasrat membawa pula kumpulan sensasi Korea Selatan, BTS ke Malaysia.

Ketua Pegawai Eksekutif MacpiePro, Ang Chee Ciang berkata pihaknya masih dalam proses perancangan sebelum sebarang rundingan untuk menjemput kumpulan K-pop ternama dunia itu dilakukan.

“MacpiePro memang berharap dapat membawa BTS menemui peminat di Malaysia tetapi tiada yang pasti buat masa ini.
“Kita perlu merancang terlebih dahulu sebelum membuat sebarang rundingan untuk menjemput kumpulan itu.
“MacpiePro sedang berbincang dengan syarikat pengurusan artis Korea terkenal yang lain dan kita berharap dapat menganjurkan konsert mereka di Malaysia untuk memberikan peminat K-Pop konsert yang bagus,” katanya ketika ditemui Astro AWANI sebelum berlangsungnya konsert BLACKPINK di Stadium Malawati.

Ang juga mendedahkan bahawa pihaknya akan menganjurkan Konsert Jalajah Asia GFRIEND dan juga Festival Muzik K-Wave 4 pada tahun ini.

“Kita merancang untuk menganjurkan 20 konsert pada 2019, bukan sahaja konsert K-pop tetapi kita juga memberikan tumpuan kepada M-pop, artis antarabangsa dan tidak dilupakan juga artis-artis tempatan kita.
“Saya tidak dapat mendedahkan banyak maklumat lagi tetapi kita akan menganjurkan konsert GFRIEND pada Jun dan kita dalam perancangan untuk menganjurkan Festival Muzik K-Wave pada September ini,” tambahnya.

Konsert BLACKPINK yang berlangsung pada Sabtu dan Ahad berjaya menawan hati 14,000 Blinks (nama fandom BLACKPINK) dengan persembahan hampir 20 lagu termasuk ‘Ddu-du Ddu-du’, ‘Kiss and Make Up’, ‘Boombayah’ dan ‘Whistle’.


Komen Weblog Ibnu Hasyim: Apa faedahnya hiburan-hiburan seperti ini di bawa masuk ke Malaysia dan negara umat Islam, demi pembangunan insan dan negara? Pembangunan dunia hingga akhirat? Mungkin tak pernah terfikir agenda begini dalam pemikiran singkat sekularis?


Sobat baru saja selesai membaca :

Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah?

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah? dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Selepas Blackpink, BTS Pula Diimport Ke Malaysia. Apa Faedah? link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/02/selepas-blackpink-bts-pula-diimport-ke.html

Subscribe to receive free email updates: