Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru...

Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru... - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru..., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru...
link : Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru...

Baca juga


Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru...

Merokok dalam kelas lepas puas lawan cikgu
Turut kedengaran dalam video terbabit ialah gelak tawa rakan sekelas pelajar tersebut.


SURABAYA: Seorang pelajar sekolah menengah di Gresik, Jawa Barat bersikap kurang ajar apabila memegang dan menolak kepala guru kelasnya.

Rakaman insiden itu tular di media sosial.
Dalam rakaman tersebut, pelajar terbabit turut memaki hamun guru lelaki berkenaan sambil menghempas meja. Turut kedengaran dalam video terbabit ialah gelak tawa rakan sekelas pelajar tersebut.

Selepas puas mengherdik gurunya, pelajar terbabit duduk di atas meja sambil menyalakan rokok. 
Difahamkan, kejadian berkenaan telah dilaporkan kepada pihak berkuasa dan polis telah memanggil mangsa, pelaku dan saksi untuk diambil keterangan.

"Kami perlu menyiasat kes ini selepas beberapa laporan telah dibuat. Jika Kementerian Pendidikan tidak mampu menanganinya, pihak polis harus proaktif," kata Ketua Polis Daerah Wringinanom, Asisten Komisioner Supiyan. - Agensi

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Itulah hasil didikan dari negara sekular, walaupun penghuninya adalah negara umat Islam terbesar di dunia. Sila buat kajian hasil dari pendidikan agama di pesantren berbanding sekolah sekular biasa. Yang penting di pesantren mendidik dan membekal ilmu dunia akhirat.Sobat baru saja selesai membaca :

Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru...

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru... dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Pelajar Kurang Ajar, Merokok Dalam Kelas Lepas Lawan Guru... link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/02/pelajar-kurang-ajar-merokok-dalam-kelas.html

Subscribe to receive free email updates: