Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik.

Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik.
link : Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik.

Baca juga


Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik.

Gadis lembam diperkosa ayah, abang dan adik lebih 120 kali
Ketiga-tiga suspek diberkas pihak berkuasa. -Foto Sinar Harian

LAMPUNG: Apa yang menimpa remaja perempuan dikenali sebagai AG berusia 18 tahun ini sememangnya menyedihkan.

Dia menjadi mangsa nafsu serakah bapa, abang dan adik lelaki kandungnya sejak setahun lalu.

Jurucakap pihak berkuasa, Edi Qorinas berkata mangsa diperkosa ketiga-tiga ahli keluarganya sendiri selepas kematian ibunya, lapor detik.com.


"Bapa kandungnya dikenali sebagai M, 45, abangnya SA, 24, dan adik lelakinya YF, 15, telah merogolnya berulang kali di rumah mereka di Pekon Panggung Rejo, Kecamatan Sukoharjo, Kabupaten Pringsewu.

"Mangsa tidak mampu melawan kerana takut. Dia juga dipercayai mengalami kerencatan mental. Abangnya telah memperkosanya 120 kali dalam tempoh setahun manakala adiknya melakukan perbuatan itu sebanyak 60 kali. Bapanya pula melakukan beberapa kali.

"Mangsa dirogol lebih sekali pada setiap hari," jelasnya.

Perbuatan sumbang mahram itu terbongkar selepas penduduk kampung curiga dengan keluarga itu selain melihat keadaan fizikal AG yang semakin kurus.

"AG tidak dibenar keluar dan sering dikurung dalam rumah," ujar Edi lagi.

Menurutnya, mangsa telah ditempatkan di rumah bapa saudaranya dan keadaan kesihatannya dan mentalnya akan diperiksa dalam masa terdekat.

Ketiga-tiga pelaku juga sudah ditahan pihak berkuasa dan jika disabit bersalah boleh dikenakan hukuman penjara minimum lima tahun atau maksimum sehingga 15 tahun.


Komen Weblog Ibnu Hasyim: Samada keluarga itu Islam atau tidak, ternyata perundangan di negara umat Islam terbesar di dunia itu tetap gagal mendidik manusia jadi baik. Itulah kalau kerajaan sekular.Sobat baru saja selesai membaca :

Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik.

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Gadis 120 Kali Dirogol Ayah, Abang & Adik. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/02/gadis-120-kali-dirogol-ayah-abang-adik.html

Subscribe to receive free email updates: