Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum?

Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum? - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum?, dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum?
link : Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum?

Baca juga


Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum?

Penyokong Trump mengaku bersalah bom masjid
Pengeboman yang merosakkan pejabat imam masjid berkenaan. -Foto Sinar Harian

CHICAGO: Dua lelaki mengaku bersalah mengebom sebuah masjid di pinggir Minneapolis bertujuan menakut-nakutkan penduduk Islam Amerika Syarikat (AS) untuk meninggalkan negara itu.

Michael McWhorter, 29, dan Joe Morris, 23, membuat pengakuan itu pada Khamis atas tuduhan itu selain dua cubaan merompak, rompakan bersenjata, dan cubaan memeras ugut syarikat kereta api.

Polis berkata kedua-dua lelaki itu adalah anggota militia White Rabbits yang pro-Donald Trump, pemimpin AS itu kini berusaha keras mahu membina tembok di sepanjang sempadan AS-Mexico bagi menghalang kemasukan warga asing ke negara Uncle Sam itu.

Dalam pengakuannya, McWhorter berkata kumpulannya mengebom Pusat Islam Dar Al-Farooq pada Ogos 2017 sebagai mesej ‘anda tidak dialu-alukan di sini’.

Tiada siapa cedera dalam pengeboman yang merosakkan pejabat imam masjid berkenaan, media tempatan melaporkan.


Tentu tiada siapa boleh menghukum penjenayah penyokong Trumph itu.. (IH)


Sobat baru saja selesai membaca :

Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum?

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum? dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Penyokong Trump Bom Masjid. Tiada Siapa Boleh Hukum? link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2019/01/penyokong-trump-bom-masjid-tiada-siapa.html

Subscribe to receive free email updates: