Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun..

Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun.. - Hai Apa kabar Sobat pembaca CEPOT POST?, Cepot harap kabar Sobat baik-baik saja dan tak kurang suatu apa ya.. hehehe.. di kesempatan yang baik ini kita akan mengupas post dengan judul: Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun.., dan sepertinya post kali ini layak dimasukan dalam kategori Artikel Islami, Artikel Kabar, Artikel Ragam, Nah biar gak kelamaan, yuk langsung kita simak saja.

Judul : Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun..
link : Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun..

Baca juga


Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun..

Pakai gaun seksi, aktres Mesir berdepan hukuman penjara lima tahun
Rania didakwa tidak mematuhi nilai dan budaya masyarakat. -AP

HALAMAN HIBURAN

AKTRES Mesir, Rania Youssef bakal dihadapkan di mahkamah bulan depan selepas didakwa melakukan kesalahan mengenakan gaun yang didakwa 'seksi' ketika menghadiri Festival Filem Antarabangsa Kaherah.

Gaun hitam berenda itu mendedahkan bahagian lengan dan kakinya. Sekumpulan peguam kemudiannya memfailkan aduan kepada ketua pendakwaraya, dan perbicaraan Rania dijadualkan bermula pada 12 Januari 2019.


Aduan itu dibuat berdasarkan dakwaan pemakaian Rania itu tidak mematuhi nilai dan budaya masyarakat, dan memberi gambaran imej tidak baik kepada wanita Mesir. Jika disabitkan kesalahan, Rania boleh dipenjara sehingga lima tahun, lapor Associated Press.

Menerusi akaun laman sosialnya, Rania mengemukakan permohonan maaf secara terbuka dan menyifatkan ia sebagai satu salah faham.

"Saya tidak berniat untuk mencetuskan kemarahan sesiapa. Pakaian yang saya kenakan adalah hasil perbincangan dengan penata gaya.
"Gaun itu dipilih kerana kami menghadiri festival antarabangsa. Saya langsung tidak menjangkakan reaksi sebegini dan saya mohon maaf," tulisnya. (AA)


Komen Weblog Ibnu Hasyim: Hukum cara Islamkah begitu? 'Negara Islam'kah Mesir? 


Sobat baru saja selesai membaca :

Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun..

Cepot rasa sudah cukup pembahasan tentang Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun.. dikesempatan ini, moga saja dapat menambah informasi serta wawasan Sobat semuanya. Wookey, kita ketemu lagi di artikel berikutnya ya?.

Telah selesai dibaca: Ini, Aktres Pakai Gaun Seksi, Berdepan Penjara 5 Tahun.. link yang gunakan: http://cepotpost.blogspot.com/2018/12/ini-aktres-pakai-gaun-seksi-berdepan.html

Subscribe to receive free email updates: